Pàgines

23 d’abr. 2016

El poder de la paraula


Les paraules ens ajuden a descriure el que sentim, el que vivim, el que volem viure, el que ens agrada i el que no, el que ens afligeix i el que ens il·lusiona. Les paraules comuniquen i de vegades, poques, poden expressar allò que vertaderament mou i remou les nostres consciències i el nostre impuls vital. Per això, sols les que són autèntiques van sempre acompanyades de compromís, sinceritat, emoció i passió. I així si, les paraules són bellesa, pel que aquesta representa. 
Són bellesa perquè són capaços de traçar un dels llocs més bonics que existeix, el nosaltres. Eixe nosaltres que ens defineix a tu i a mi com a projecte de vida. Eixe altre que engloba als de sempre, a qui ens reunim entorn a una taula per prendre vins, sopars, somriures i més. El meu nosaltres del dia a dia: companyes al camí i amigues a la vida. El nosaltres que m’acompanya des del primer dia de vida. 

Són bellesa perquè ens permeten parlar de complicitat, emoció, passions, amor, valentia, tolerància i igualtat. I a teixir la lluita contra la injustícia. Perquè ens commouen quan es pronuncien en el moment exacte, perquè ens fan pensar i reflexionar. Perquè ens permeten aprendre, ensenyar i compartir. Perquè ens fan sentir. Volar. Somniar. I estimar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada